Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager

3 personer

Ingredienser:

6 gullerødder
150g sukkerærter
1 rød peber
1/2 dl vineddike
40 g sukker
600 gram torsk (eller en anden fisk som minder om torsk)
125 g bacon

Tilbehør:
Ris

Tilberedinings tid: ca 35 min.

1. Kog risene

2. Skræl gulerødderne og skær dem i bånd med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i stimler. Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.

3. Skold sukkerærterne med kogende vand og derefter iskoldt vand. Si vandet fra.

4. Kom gulerødder, perberfrugt og sukkerærter i en skål.

5. Kog vinediken og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over græntsagerne.

6. Krydr torsken med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring. Steg dem i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *