Baconsvøbt torsk med råsyltede grøntsager
3 personer
Ingredienser:
6 gullerødder
150g sukkerærter
1 rød peber
1/2 dl vineddike
40 g sukker
600 gram torsk (eller en anden fisk som minder om torsk)
125 g bacon
Tilbehør:
Ris
Tilberedinings tid: ca 35 min.
1. Kog risene
2. Skræl gulerødderne og skær dem i bånd med en kartoffelskræller. Skær peberfrugt i stimler. Kom gulerødder, peberfrugt og sukkerærter i en skål.
3. Skold sukkerærterne med kogende vand og derefter iskoldt vand. Si vandet fra.
4. Kom gulerødder, perberfrugt og sukkerærter i en skål.
5. Kog vinediken og sukker sammen i en gryde, og hæld lagen over græntsagerne.
6. Krydr torsken med salt og peber, og vikl forsigtigt bacon omkring. Steg dem i ca. 3 min på hver side, til baconen er sprød.