Speltwraps med kylling og sprøde grøntsager i hoisinsauce

Speltwraps:
2 dl groft speltmel (120g) (IRMA)
2 dl hvedemel (120g)
2 tsk. salt
2 æg
2 dl hvidtøl
11/2 – 2 dl vand
1 spsk. olivenolie

Kylling i hoisinsauce:
2 stk. kyllingfilet
1 spsk. olivenolie
2 spsk + 1/2 dl hoisinsauce (IRMA)
1/2 agurk
2 gulerødder
1 rødbeber

1.
Speltwraps
Kom speltmel, hvedemel og salt i en skål. Pisk først æg, øl og dernæst vand i dejen.

2.
Rør dejen ensartet, og tilsæt olie. Bag wrapsene på en slip-let pande som almindelige pandekager.

3. Kylling i hoisinsauce:
Skær kyllingfilet ud i tynde strimler. Varm olien på en pande og steg kyllingstrimlerne i ca 5 min.

4.
Tilsæt 2 spsk hoiseinsauce, og vend med kyllingen.

5.
Skær agurk, gullerødder og rødpeber ud i tynde strimler.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *